Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékcsoportok

Hegesztő tömlők

Hegesztő tömlők teljes választéka. GCE,IWELD és egyéb gyártók termékei.

Hegesztő tömlő

Acetilén hegesztő tömlő

Magas minőségű acetilénoxigén  hegesztőtömlőbordás vagy sima külsővel. Hajlékonysága kiváló, csavarodásmentes. Kiváló kopás és időjárásállósággal rendelkezik a külseje.Nagy mechanikai igénybevételnek kiválóan ellenáll a gumiból készült hegesztőtömlő. Az Acetilén tömlők kiválóan alkalmasak a hegesztésnél használt éghető acetilén gáz továbbítására. Amennyiben LPG, propán-bután, argon, vagy más hegesztéshez alkalmas gáz továbbításához keres hegesztőtömlőt, ezeket is megtalálja kínálatunkban. Amennyiben honlapunkon vagy katalógusunkban nem találta meg a megfelelő terméket, keressen minket bátran!

Oxigén hegesztő tömlő

Magas minőségű oxigén hegesztőtömlő, sima vagy bordás külsővel. Nem csavarodik és hajlékonysága kiváló! Kiválóan alkalmazható szabad ég alatt mivel kopás és időjárás álló anyagból készült. Hegesztési szikrának és mechanikai igénybevételnek jól ellenáll a gumiból készült hegesztőtömlő. Amennyiben LPG, propán-bután, argon, vagy más hegesztéshez alkalmas gáz továbbításához keres hegesztőtömlőt, ezeket is megtalálja kínálatunkban.

Iker hegesztő tömlő

Iker hegesztőtömlő sima külsővel és extrudált technikával van összekapcsolva, nem csavarodik össze és hajlékony. Twin Hose iker hegesztőtömlőnk ISO 3821-es szabvány szerint készült! Fontos megjegyezni, hogy a kék az oxigéntömlő a piros az acetilén tömlő!

Gáztömlő

LPG gáztömlő

Az LPG gáztömlő cseppfolyósított szénhidrogéngáz és földgáz szállítására lett tervezve. A gáztömlő az EN 1762:2003 D szabványnak eleget tesz! A gáztömlőt alkalmazhatjuk földgáz, folyékony gáz, propángáz, szénhidrogén gáz „szállítására”.

Argontömlő

Az argon gáz

Különböző védőgázokat különféle fémek hegesztéséhez, vagy ma már egyre inkább, a cél eléréséhez a megfelelő összetételű gázkeverékeket alkalmaznak. A szénacél sokféle gázzal és gázkeverékkel hegeszthető. De ma már inkább különféle argonbázisú gázkeverékeket alkalmaznak, mivel ezekkel biztosítható a jobb varratminőség.

Argon tömlő (gumitömlő hegesztéshez)

Argontömlő, argongázzal való védőgázas hegesztéshez. Az argon tömlőnk alkalmas argongáz, CO2, nitrogén és levegő szállításra.

Rendezés: