Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sarokcsiszolók

Habár a sarokcsiszoló kifejezésből arra gondolhatnánk, hogy egy célszerszámról van szó, valójában kifejezetten sokoldalú eszközről beszélhetünk – a meglepetés pedig az, hogy pont sarkok csiszolására a legkevésbé alkalmas.
Rendezés:

Egy kézi sarokcsiszoló minden barkácsoló legjobb barátja. A sarokcsiszolók már csak azért is számítanak megkerülhetetlen eszközöknek, mert számos kiegészítő tartozékuknak köszönhetően rengeteg feladat elvégzésére alkalmasak. Bármilyen kicsi sarokcsiszoló – a megfelelő kiegészítőkkel felvértezve – alkalmas lehet vágási, csiszolási, polírozási vagy bármilyen más tisztítási feladatokra.

Miért hívjuk flexnek a sarokcsiszolót?

Ahhoz, hogy erre a kérdésre választ kapjunk, példaként idekeverhetjük a Stihl-fűrészek ügyét. A mai napig sokan nevezik így a láncfűrészeket, pedig köztudott, hogy a Stihl egy márka. A helyzet a flex esetében is hasonlóan alakult, annyi csavar viszont van a történetben, hogy a Flex egy német nevű cég volt. Habár ez a vállalat már nem gyárt sarokcsiszolókat, egy időben a hazai piacot teljesen leuralta, így – a Stihl-fűrészek logikája szerint – elterjed a flex kifejezés is. Minden flex sarokcsiszoló tehát – ha valamit, akkor ezt biztosan állíthatjuk.