Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Cégünket 1994-ben 100%-os magántőkével alapítottuk. Időközben a tevékenységi területünk jelentősen bővült, ma az ország egész területén és Németországban dolgozunk különböző gyárak, üzemek felújítási, nagyjavítási és építési munkáin. Jelenlegi programunkhoz éppúgy hozzátartozik a vegyipari technológiai szerelés, az acélszerkezet-gyártás, az oktatás, mint a kereskedelem, mely döntően a rozsdamentes csövekre, fittingekre, hegesztőanyagokra és a hegesztőgépekre terjed ki.
 

2000 év januárjában nyitottuk meg telephelyünkön hegesztéstechnológiai szaküzletünket, ahol szinte mindent megtalál ami a hegesztéssel kapcsolatos. Az Intern Kft. olyan kiszolgáló egységgel redelkezik, amely a szakértelem mellett kínálatban és árfekvésben is felveszi a versenyt a hasonló üzletekkel.

Számos hegesztőgépet forgalmazunk a különböző igényeknek megfelelően. Árukészletünkön megtalálható fogyoelektródás ívhegesztő (CO2) berendezés, AWI hegesztőgép és plazmasugaras berendezés is. Néhány típust kiemelve kínálatunkból: WELD-IMPEX, EWM, FRONIUS, IWELD, BMAX, LINCOLN, ESAB stb…

 

Vásárlás után az éves kötelező felülvizsgálatokat, valamint meghibásodás esetén a hegesztőgép javítását is elvégezheti nálunk. Garanciális szakszervíze vagyunk a FRONIUS, WELD-IMPEX, EWM hegesztőgépeknek, de fordulhatnak hozzánk bizalommal más típusú gépekkel kapcsolatban is, mint pl. az ESAB, KEMPPI, IWELD, LINCOLN, MILLER, BMAX stb….

 

Mi látjuk el a BÖHLER és a Törökországból érkező GEKA  hegesztőanyagok területi képviseletét Miskolcon, de emellett számos egyéb márkát forgalmazunk, mint pl., ESAB, PANELECTRODE, INE , NOVOFIL, EZ,  FONTARGEN, UTP, THYSSEN stb... Ha nem tudja hogy pontosan milyen elektródát, huzalt keres, szakképzett kollegáink segítenek Önnek.

 

A hegesztéssel kapcsolatos egyéb termékeket is forgalmazunk. Hegesztőgép alkatrészeket, égőszárakat, tömlőket, hegesztőpisztolyokat, gyökfaragó pisztolyokat, reduktorokat, gázterelőket, áramátadókat, és sok minden mást, ami hegesztéskor az ember kezébe akadhat (repedésvizsgáló spray, fröcskölésgátló folyadék, jelölőtoll, hőkréta, gyöklámpa, drótkefe, köszörűkorong, még sorolhatnánk…). Forgalmazunk autogén technikai termékeket is. Néhány szakcég, akikkel kapcsolatban vagyunk: GCE, IWELD, BINZEL, TECMO, GYS stb.

 

Elkerülhetetlen, hogy a hegesztéssel foglalkozó cégek, vállalatok kapcsolatba ne kerüljenek az ipari gázokkal. A LINDE Gáz Magyarország Rt. lerakataként mi biztosítjuk a hegesztéskor leggyakrabban előforduló gázok (acetilén, oxigén, CO2, argon, corgon, egyebek) szállítását, valamint élelmiszeripari felhasználásra szén-dioxid gázokat.

 

A szaküzlet belekezdett egyéb ipari kéziszerszámok, berendezések forgalmazásába is, hogy a hegesztéssel kapcsolatos kiegészítő munkálatok elvégzéséhez is megfelelő hátteret és eszközbázist biztosítson. Ehhez a háttérhez mi a METABO kéziszerszámait ajánljuk. A leggyakoribb kéziszerszámok, amelyeket forgalmazunk: ütvefúró gépek, sarokcsiszoló gépek, akkus fúró-csavarozó gépek, kézi körfűrész, szúrófűrész, excenter csiszológép, stb.

 

A hegesztéssel szorosan összefüggő terület a munkavédelem. Az alapvető – hegesztéssel kapcsolatos – munkavédelmi eszközökön kívül a munkaruházat és védőfelszerelés széles skáláját találja meg nálunk: kabátok, mellények, munkaruhák, védőkesztyűk, védőbakancsok, védősisakok és pajzsok, beülőhevederek. A forgalmazott márkákból néhány: COVERGUARD,  3M, GANTELINE, WELDAS, SUPAIR .