Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékcsoportok

Lamellás csiszolókorongok, polírkorongok

Különféle fém- és fafelületeket sokszor csiszolni kell. Az egyik legegyszerűbb megoldás a lamellás csiszolókorongok használata lehet, amelyek segítségével hamar végezhetünk az adott feladattal. Ezekkel dolgozni szinte mindenki tud, mert hamar bele lehet jönni, viszont nagy körültekintéssel kell végezni a munkát, nehogy felsértsük a felületet.A fémiparban használatos lamellás csiszoló, -polírkorongok.

Rendezés:

Különböző méretű és keménységű lamellás csiszolókorongok léteznek, amelyek mind más és más felületre jók. Amennyiben nem tudjuk, hogy melyiket vegyük meg vagy melyikkel kezdjünk el dolgozni, mindenképpen vizsgáljuk meg közelebbről a termékeket, esetleg kérjünk valakitől segítséget olyan személytől, aki ért hozzá.

Semmiképpen ne kezdjük el a munkálatokat, ha nem tudjuk, hogy az adott korong milyen felületre jó! A lamellás csiszolókorongok eltévesztése azt eredményezheti, hogy az adott felületet annyira felsértjük, hogy azt már nem lehet helyrehozni. Amennyiben mindenre maximálisan odafigyelünk, biztosan nem lesz semmilyen probléma.